AKTUELNO

Član Predsedništva SNS Vladimir Orlić poručio je članovima DS da bez potrebe brinu o strateškim resursima Srbije, jer su, kaže, tokom svoje vladavine uspeli da rasprodaju i opljačkaju sve što su dohvatili.

Danas, kako kaže, nasuprot tome, preduzeća rade, nalaze se strateški partneri i štite interesi zaposlenih.

U saopštenju dostavljenom medijima Orlić reaguje na zahtev kojim Demokratska stranka traži od vlade da građanima predoči namere u vezi sa strateškim resursima Srbije.

Orlić poručuje DS-u da su građani najbolje osetili kako izgleda kada se DS brine o njima i državi.

- Stručnjaci" iz DS pokazali su koliko se brinu i za državu i za narod kada su planski uništavali domaće banke, odobravali sami sebi kriminalne kredite i živeli kao mali begovi - rekao je Orlić, te dodao da su se najbolje pokazali u vreme pljačkaških privatizacija, gde su se "ugrađivali".

U saopštenju Orlić navodi da danas srpska preduzeća rade, nalaze se ozbiljni strateški partneri, štite se interesi zaposlenih, povećava se proizvodnja i osvajaju tržišta, "dok se pametnjakovići iz stare-nove DS i dalje međusobno svađaju po svojim 'radnim grupama', optužujući jedni druge ko je namestio koji tender ili konkurs, i ko je uzeo najveći deo kolača od opljačkane Srbije".

Danas se, zaključuje Orlić, ekonomska, ali i svaka druga politika, vodi samostalno i u interesu države i svih građana Srbije.

#SNS

#Vladimir Orlić

'